søndag, juli 24, 2011

Færøerne IV

På Ravelry er jeg tilmeldt en gruppe, hvor vi har i sinde at strikke 11 par vanter i 2011. Så det var meget oplagt at tilmelde mig kurset 'Inspiration fra gammelt til nyt', hvor forfatterne til bogen 'Votter og vanter, strikking og hekling', Cathrine Glette og Kristin Holte skulle undervise.


Underviserne var meget søde og hjælpsomme, så jeg fik hurtigt lært at pjone og at hækle med to og tre farver samtidig. Pjoning er nu heller ikke så svært. Det er kædemaskehækling, og der skabes variation ved at hækle i den forreste eller bageste lænke. 


Også denne bog havde jeg købt hjemmefra, så det var interessant at se alle modeller fra bogen i virkeligheden.

2 kommentarer:

Ulla sagde ...

Lyder som en skøn tur.

Ang Camomille:
Jeg vælger nok en af de meget simple fra Heirloom Knitting af Sharon Miller (tjek biblioteket) enten en med "Fern...." eller Dew Drops. Jeg fjerne evt "faggot lace", det vil ikke ses ordentlig i Camomille. Ellers Barbara Walker (vol II ?) har et par brugbare borter, dog uden diagram men med tydeligt billede af hulmønstret. Mon ikke Nicky Epsteins Knitting on the edge har noget?

Merete sagde ...

Mange tak, Ulla, for dit tip til en kant på Camomille med diagram. Måske er det ikke så uoverskueligt at strikke, som jeg forestiller mig.