lørdag, juli 30, 2011

Færøerne V

Ikke kun Norden var repræsenteret på symposiet

Ugens sidste kursus var patentstrikning med Katrine Wohllebe. Endnu et rigtig godt kursus. Jeg var ikke klar over, at der faktisk er så mange slags patent udover almindelig patent og halvpatent, som jeg kender. Hvad med f.eks. netpatent, forskudt patent, falsk patent og 2-farvet patent? Alt dette havde vi mulighed for at lære hos Katrine.


Jeg kunne godt mærke, at trætheden var ved at indfinde sig. Men heldigvis havde Katrine også denne gang lavet et inspirerende undervisningsmateriale, som jeg kan gå videre med herhjemme.


Jeg var nok også præget af vandreturen aftenen før op på bjerget bag ved byen Eidi, hvor en del af os boede. Det var en rigtig flot tur, hvor vi endte helt oppe på toppen med den flotteste udsigt. Kort efter fotoet blev taget, kom tågen rullende, og vi måtte skynde os ned. Det tog 1 time at gå op og 1½ time ned, selvom vi gik så hurtigt, vi kunne.


En stor tak til Gavstrik for at have gjort denne tur mulig. Jeg glæder mig til næste år, hvor Nordisk Strikkesymposium sandsynligvis skal holdes på Island!


8 kommentarer:

Irene sagde ...

Det ser ud til at have været alle tiders tur:-) Og jeg har jo hørt lidt om den fra Helle:-)

Merete sagde ...

Sikke en fantastik tur du har været på. Du har godt nok lært mange nye ting. Skønne billeder

The Knitting Seaman sagde ...

Var i hela friden var symposiet om ni sov i Eidi?! Det är ju mitt ute i ingenstans? :)
Älskar Färöarna. Har varit där fem gånger och så fort jag kommer därifrån planerar jag alltid för en ny resa. Konstigt det där hur man kan bli påverkad av natur sådär.

Merete sagde ...

Ja, det var godt nok en fantastisk tur, Irene og Merete.

Symposiet var hovedsagelig på skolen i Eidi - heldigt for de 28 af os, som boede på hotellet overfor (som for øvrigt kun var åbent pga. af os). De næsten 100 resterende boede i Gjogv, endnu længere ude i 'ingenstans'. Men af praktiske grunde kunne vi desværre ikke bo samlet - det var nu også det største minus ved turen. Men naturen, samværet med andre ligesindede og workshopsene opvejede de negative ting.

The Knitting Seaman sagde ...

Du har rätt. Eidi låter mycket mer logiskt om det är där kurserna är. Istället är det Gjogv låter lite udda. Men vad fasen, med den naturen är det okej att pendla, inte sant? Vem är det egentligen som arrangerar symposiet? Maria från Sverige var med och skriver också en massa om det medan jag aldrig har hört talas om det. Är det en VIP-klubb? :)

Merete sagde ...

Det er Gavstrik http://gavstrik.dk/
som bl.a. arrangerer symposiet. Du er meget velkommen til at melde dig ind. Til næste år er der planer om, at vi skal til Island!

Dorthe sagde ...

Det lyder som en helt fantastisk, smuk og lærerig tur! Der er mange indtryk, der skal fordøjes her bagefter. Fortsat god sommer!

Charlotte Kaae sagde ...

Hun kan noget hende Kathrine... Lyder som et fedt kursus. Hvis du vil have en god bog om patent har Slavi en. Den hedder noget med B, kan ikke lige huske titlen, det franske ord for patent... Den er på engelsk... ;-)
Merete du har fået en avard, se den på min blog.
Knus C