søndag, august 29, 2010

Skotland IV

De sidste dage på Knitcamp'en kunne man få stillet sin lyst til indkøb på et marked med masser af lækkert garn, knapper, materialer til farvning af garn, spinding og meget mere. På fotoet ses Knitcampvesten, som enkelte havde nået at strikke inden.

Det var meget svært at begrænse sig, men jeg havde allerede fyldt kufferten med 20 nøgler garn fra New Lanark Mill. Så det blev ikke til så meget garn, men derimod fandt jeg rigtig mange flotte knapper på Textile Garden's stand. Jeg glæder mig til at sy dem i en masse flotte trøjer.

Nogle af dem skal i hvert fald bruges til Hallett's Ledge, som jeg på min svigerinde Karens opfordring er gået i gang med. Vi købte begge to garn hos New Lanark Mill, og det passer rigtig godt til denne opskrift, som vi nu også begge strikker. Det er meget sjovt at strikke den samtidig. Der er omkring 60 andre på Ravelry, som enten er i gang med den eller allerede er færdig. Jeg har fået strikket det ene ærme. Det skulle strikkes rundt, og det vil jeg nok også gøre med kroppen. Så kan jeg jeg endnu engang få afprøvet 'crochet steeking', som Jared Flood også underviste i.


7 kommentarer:

Helle sagde ...

Hallett's Legde kommer straks på min to do liste. Det er virkelig en smuk trøje.
Spændende tur du har været på til Skotland, jeg følger din blog med stor interesse.

Karen sagde ...

sikke nogle flotte knapper, de er jo også med keltiske mønstre, nogen af dem! Farven på garnet er heller ikke helt rigtig, vel? svigerinden....

Merete sagde ...

Tak skal du ha', Helle.
Nej, farven kommer ikke helt til sin ret, Karen.

Anonym sagde ...

Sikke nogle helt utrolig smukke knapper! Kan godt forstå, at du ikke kunne stå for dem.
Din trøje ser rigtig smuk ud også. Glæder mig til at se den færdig.

Kh Karen

Vibekes lille grønne sagde ...

Skotlandturen virker så flott og insprierende! Nydelig garng og superfine knapper.

Hallets ledge er jeg også i gang med :) Jeg tenkte også på å strikke kroppen på rundpinne, men siden det er så mye vrangbord vet jeg ikke om det er bryet verdt?

Merete sagde ...

Den trøje er bare for smuk, og sikke en skøn farve du har valgt. Knapperne er også skønne, sikke en skat du har købt.

Merete sagde ...

Tak skal I ha'! Jeg er også rigtig glad for knapperne - ja, det er faktisk en skat, som du skriver, Merete.

Hvor sjovt, Vibeke, at du også er i gang med Hallett's Ledge. Efter at have strikket ærmet rundt, vil jeg også strikke kroppen på rundpind. Jeg synes, at det bl.a. er svært at lave drejet vrang pænt - det er nemmere fra retsiden.