tirsdag, august 24, 2010

Skotland III

Udflugt om onsdagen til et uldspinderi

Området omkring New Lanark Mill ville jeg gerne have udforsket nærmere. Men på grund af nogle misforståelser kom hele gruppen 1½ time for sent til omvisningen, så vi så kun
en brøkdel. Vi fik dog set spinderiet og besøgt butikken med lækkert billigt garn. Hvis jeg kommer på de kanter en anden gang, vil jeg afsætte en hel dag til landsbyen og naturen.


Undervisning torsdag

Jeg havde store forventninger til timerne med Jared Flood. Og de blev heldigvis indfriet. Han er en rigtig dygtig underviser, og vi fik virkelig mange fif til hvordan der er lettere måder at samle masker op på, klippe i strik, strikke snoninger uden pind osv.

Det var nok et af højdepunkterne på UK Knit Camp ugen. Et andet var mødet med strikkere fra UK, Canada, Sydafrika, USA, Tyskland og Norden, samt de dejlige omgivelser vi boede i.

Ja, Blogger driller...

4 kommentarer:

Irene sagde ...

Det lyder til at have været en dejlig tur. Der ser smukt ud i Skotland, og så er jeg altså stærkt misundelig over, at du har mødt Jared Flood:-)

LivM sagde ...

Det ser ut til at du har hatt en flott opplevelse. Slikt treff skulle jeg gjerne vært med på, men jeg føler ikke at min engelsk er så god at jeg ville hatt utbytte av det!

Merete sagde ...

Det ser ud til at du har haft en fantasisk tur til Skotland. Sikke en natur der må være.

Merete sagde ...

Ja, jeg kunne godt tænke mig at tage til Skotland en anden gang.