søndag, juni 13, 2010

Opklipning af Folklore-jakken

Så kom den spændende dag, hvor min Folklore-trøje skulle klippes op.

Som tidligere nævnt ville jeg forsøge mig med en hæklet kant. Jeg fandt en god instruktionsvideo på YouTube og Jared Flood's instruktioner var også til stor hjælp.

Det gik faktisk over al forventning; de to hæklede kanter med fastmasker bølgede lidt ved kuberne, men så hæklede jeg bare to masker sammen til én.

Selve klipningen gik som en leg, og jeg slipper for at strikke en ekstra kant til at gemme det opklippede under, for der kommer en naturlig kant ved hæklingen som kan dampes lidt eller syes fast med nogle sting.

Så stor tak til Vibeke for hendes udførlige vejledninger og links. Uden dem var jeg nok slet ikke startet!

4 kommentarer:

Anne sagde ...

Jeg glæder mig til at afprøve den teknik...strikkede mig en lille strikke prøve den anden aften..bare for at prøve og det virker jo. Det er genialt, ingen symaskine.

Vibekes lille grønne sagde ...

Så flott at det gikk så bra!! Jeg liker veldig godt heklemetoden, den er liksom litt mindre brutal også har man litt mere kontroll over prosessen. Det blir spennende å se det ferdige resultatet! :)

Frau Putz sagde ...

Hold da op, hvor har du været hurtig. Det blev da ellers lige noget af en "strikkeprøve" du fik strikket ;o)

Sikke nogle flotte farver - og hvor ville jeg ønske, at jeg havde set dit indlæg om hækle-metoden FØR jeg klippede min egen op. Det var med flossede nerver, kan jeg godt sige dig.
Heldigvis lykkedes det ganske glimrende, og jeg mangler faktisk kun at sy kanten fast over alle de løse ender (og hæfte en billion ender i ærmerne...) så er min også færdig.
Der er bare så mange andre ting, der kommer ind over.
Det er rart at se, at andre også bliver fristet og "strikker prøver".

KH Frau Putz

Mohamed Atef sagde ...

visit me very funny

http://abozaid46.blogspot.com