lørdag, juni 28, 2014

Stundars friluftsmuseum i Sulva

Omkring 15 km fra Vaasa ligger Stundars, som jeg besøgte i dag. Det var dejligt at gå rundt i ro og mag og solskin ikke mindst og se de omkring 60 huse, møller m.m.

Hæklede blomster på hønsegårdens net

På onsdag skal deltagerne i strikkesymposiet også besøge Stundars, men nok mest for at se udstillingen "Stickat och virkat ur Karins gömmor". Den er meget interessant at se med vanter og Korsnäströjan, forskellige ærmer fra trøjen og en del mere. Vi skal dog kun være der knap en time, så jeg er glad for også at have set selve frilandsmuseet. I Vaasa er der ikke meget gammelt bevaret, og mange gader bliver kaldt esplanader - de er nu også meget brede - cyklisterne cykler dog mest på fortovet. Uden for byen er der dog en del cykelstier.

I morgen, søndag, mødes alle deltagerne i strikkesymposiet. Det foregår i Vörå, og jeg skal blandt andet lære at hækle og strikke Korsnäströjan i miniudgave. Det glæder jeg mig til.

Nu prøver jeg at blogge med Blogsy, så håber jeg at det går.

 

 

5 kommentarer:

Merete sagde ...

Så Merte, kan vi se indlæggende igen. Også det fra fredag. Det er godt nok nogen spændende steder du er og sikker meget du får set.

christunte sagde ...

Hvor ser det bare spændende ud! Sikke du får oplevet hjørner af Skandinavien i år!

Mona Elisabeth Pedersen sagde ...

Åh jeg elsker alt denne farverige strik - disse farver og mønstre. Hvor må det være inspirerende at opleve alt dette. Dejligt at få lov til at kigge med over skulderen.

Merete sagde ...

Tak for jeres kommentarer.
Godt at Blogsy virker, den vil jeg bruge fremover.

Annes indfald sagde ...

Det ser bare så spændende ud...
Øh... hvad er Blogsy? Er den nemmere at bruge? Findes hvor???