mandag, maj 20, 2013

En stor strikkeprøve

Det er altid godt at lave en strikkeprøve, inden man starter et større projekt. Desværre er det alt for sjældent, at jeg får det gjort. Men når strikkeprøven er starten på arbejdet, som det ofte er hos Marianne Isager, så er det noget andet. Så skal jeg liige se, hvordan det ville se ud, hvis jeg nu gik i gang.

Og pludselig er strikkeprøven blevet til et forstykke. Det er nok fordi, den er ret sjov at strikke, denne trøje med 'Neverkont og bieser' fra Marianne Isagers bog 'Strik a la carte II'.

Jeg strikker den i originalgarnet, som er foreslået i opskriften. Hos Tot & Tråd i Helsingør kunne jeg købe rester i Spinni, så jeg ikke behøvede at købe mindst 50 gram af hver farve. Faktisk bruges der forsvindende lidt til bieserne. Jeg gætter på, at der ialt til trøjen skal bruges omkring 10 gram af hver 'biese'farve. Trøjen strikkes i Spinni og én tråd Alpaca 1.

Jeg er godt på vej, og mon ikke jeg fortsætter til trøjen er færdig?

4 kommentarer:

Uldbegavet sagde ...

Den må være sjov at strikke. Jeg er spændt på at se resultatet.

Mona Elisabeth Pedersen sagde ...

Det bliver da sjovt at se, hvordan den trøje ender.
Begyndelsen ser bestemt lovende ud :o)

Dorthe sagde ...

Sikke nogle underlige kommentarer, du har fået...
Det bliver da en rigtig fed trøje! Og smart at kunne købe små rester til bieserne, for det kunne ellers blive en rigtig dyr sag ;-)

Merete sagde ...

Tak for jeres kommentarer - og tak, Dorthe, for din kommentar om kommentarerne :-) De plejer at ryge i spamfilteret, men åbenbart ikke denne gang!

Jeg glæder mig også til at se resultatet - jeg har besluttet mig til at strikke sjalskrave på den.