torsdag, oktober 25, 2012

En opdatering på 'Lady Sunshine'

Det går langsomt fremad med handskerne. Jeg er som altid i gang med flere projekter ad gangen. Jeg kan godt at skifte lidt - også mellem tykke og tynde pinde.

Opskriften til 'Lady Sunshine' er virkelig velskrevet, og alt er meget gennemtænkt. F.eks. kan man undre sig over, hvorfor det ikke er lillefingerens tur til at blive strikket først, som den oftest bliver i andre opskrifter. Men grunden er simpel. Lillefingeren sidder jo lidt lavere end de andre fingre, så når maskerne til den er sat på en tråd, strikkes lige et par omgange, før man går i gang med ringfingeren. Genialt.

En enkelt ting har dog drillet en del. Når tommeltotten er strikket, så strikkes to flapper, som dækker henholdsvis inder- og ydersiden af hånden. Disse to flapper skal syes sammen med maskesting på siden af hånden. Maskerne er både ret- og vrangmasker og indkluderer et par snoninger. Fire gange har jeg måttet lave det om. Heldigvis havde jeg en hjælpetråd gennem maskerne, så det var let at pille op igen. Et tip jeg nok har fået på Charlottes blog. Det blev ikke perfekt men rimeligt. At kigge på Garnstudios video hjalp noget.

2 kommentarer:

Sigrid S. Eriksen sagde ...

Dejligt med blog-land, det er ikke bare inspiration, men også hjælp der kan findes i overflod.
De bliver nu rigtig gode de fingerhansker - Fru solskin

Lis sagde ...

Ja blogland både inspirere og hjælper. Dine Lady Sunshine ser nu rigtig lækre og flotte ud. Det du har lavet på billedet.

Kh. Lis