fredag, august 24, 2012

Strikkesymposium 2012 Island IV

Og så lige de allersidste billeder fra det vellykkede Nordiske Strikkesymposium 2012 i Borgarnes, Island arrangeret for Gavstriks medlemmer.
Den flotte trøje er strikket og båret af Helle Larson

Hvorfor lige et foto af klejner? Jo, vi fik serveret klejner næsten hver dag til eftermiddagskaffen ... De er dog ikke lige så hårde som vores men bløde og større, og de kan købes i enhver bagerbutik hele året rundt.

Og så kommer der også lige et foto af Den Blå Lagune, fotograferet sidst på aftenen. Læg mærke til livredderen i den grønne jakke til venstre i billedet. Det er første gang, jeg har set en livredder iført hue og vanter. Nogen siger, at Den Blå Lagune er en turistfælde, men som Politikens 'Turen går til Island' skriver, "så bør man gå i fælden". Det er en spændende og anderledes naturoplevelse at ligge i det varme uigennemsigtige vand.

4 kommentarer:

monaelisabeth sagde ...

Det giver jeg dig ret i . Den blå lagune må opleves - trods turistfælden. Det er en uforglemmelig oplevelse.
Og så håber jeg der bliver strikkesymposium i Island en anden gang - for den oplevelse vil jeg gerne have med :o)
hilsen Mona

Kludemutter sagde ...

Jeg havde en ung pige i butikken igår.
hun var lige kommet hjem efter et år på Island som ung pige i huset. hun havde lært at strikke rigtige islænder trøjer af de bedste som hun sagde.
Spørg lige om jeg blev bare lidt misundelig '))

Det land skal besøges,helt snart ')))

Tak for billederne og turen.
Yt

Uldbegavet sagde ...

Der er noget helt særligt over Island, både naturen og hele stemningen deroppe. Og så gør det jo heller ikke noget, at det er et mekka for strikkesøstre. Jeg vil også til strikkesymposium på et tidspunkt. Tak fordi du deler dine oplevelser med os. Det er meget fine billeder.

Merete sagde ...

Mange tak for jeres kommentarer. Håber vi på et tidspunkt ses til et strikkesymposium!