onsdag, august 22, 2012

Strikkesymposium 2012 Island III

Island er et dejligt land at besøge for strikkere. Garn (kvalitetsgarn) kan købes i supermarkeder og garnbutikker i selv meget små byer, og strikkebøger og -hæfter kan udover hos boghandlere også købes i supermarkeder, kunstmuseer, Nationalmuseet og i boghandlen i lufthavnen.

Så jeg er selvfølgelig kommet hjem med både garn og diverse bøger. Udover kalenderen, som tidligere omtalt, så blev det til 'Iceland knits - 50 patterns from the Icelandic knitting grassroots', 'Hlýjar Hendur (varme hænder)' af Águstu Jónsdóttur, 'Icelandic Color Knitting' af Hélène Magnússon, som underviste på symposiet (se Marias blog) samt et hæfte med mange fine diagrammer til trøjer og vanter. Flere var der desværre ikke plads til i kufferten. Men her er nu også rigtig meget inspiration.


3 kommentarer:

Kludemutter sagde ...

Sikke spændene det må have været.
De ser godt nok gode ud de bøger.

Yt

Uldbegavet sagde ...

Velkommen hjem til Danmark.
Der er godt nok lidt at vælge imellem. Tænk at bo sådan et sted, hvor man kan få kvalitetsgarn og opskrifter alle vegne og så endda til overkommelig pris.

Hygge-Strik sagde ...

Spændende rov du har fået dig med hjem. Island er som du selv skriver, det helt perfekte land for en strikker at besøg, hvem vil ikke gerne være omgivet af garn, bøger og pinde på sin rejse :-)