søndag, juni 24, 2012

Et andet Alcudia

I den forløbne uge har jeg nydt solen og varmen på Mallorca. Vi rejste med Startour og boede omkring 4 km syd for Alcudia, et rigtig dejligt sted. Jeg havde hørt meget om Alcudia - også dårligt - men jeg må sige, at der var mange gode muligheder for at holde en god ferie. Et dejligt hotel (vi boede i lejlighedskomplekset), skøn strand og så nogle rigtig gode udflugter på egen hånd gjorde det til en vellykket ferie.


Udgangspunktet for den ene udflugt var Ermita de la Victoria på Alcudia-halvøen, , hvorfra flere flotte vandreture udgik. En anden udflugt gik til et temmelig ukendt museum, Museu de sa Bassa Blanca, der kun har åbent for offentligheden om tirsdagen. Der så vi flotte skulpturer og en ret enestående samling børneportrætter fra det 17. århundrede. En tredje udflugt jeg kan anbefale er naturparken Parque Nacional S'Albufera, hvor man kan cykle eller gå rundt og se på planter og fugle.

5 kommentarer:

Merete sagde ...

Jeg har aldrig været på Mallorca. Men efter dine beskrivelse af jeres ture, så lyder det som om, at der må vi til på et tidspunkt.

monaelisabeth sagde ...

lækre fotos fra en god ferie :o)
heller ikke jeg har været på Mallorca, men det ser bestemt ud til at være et besøg værd.
hilsen Mona

Lis sagde ...

Det lyder og ser ud som om det har været en skøn ferie både vejr og oplevelserne har været gode.

Kh. Lis

Dorthe sagde ...

Det ser rigtig dejligt ud. Vi var på Mallorca for snart mange år siden - og så nogle helt andre ting, så selvom øen er lille, så er der meget at byde på.

Merete sagde ...

Ja, vi har efterhånden været mange gange på Mallorca, og det lykkes os hver gang at finde nye spændende steder.