lørdag, december 18, 2010

Der arbejdes stadig...

Nu vil jeg meget gerne snart se min Nostalgi-vest fra Annette Danielsens bog 'Strik en stund' færdig. Jeg har strikket på den siden oktober men med lange pauser. Den seneste pause skyldes, at da vesten i følge opskriften var færdig, så var den mere en bolero end en vest. Det var ikke lige, hvad jeg havde forventet; det ville have været rigtig rart med et foto af den i bogen.

Jeg strikker nu videre efter trøjeopskriften, men jeg vil ikke have min vest så lang som trøjen, så de forskellige forviklinger gør, at jeg har været meget tæt på at lægge den til evig hvile. Men det er også ærgerligt, når jeg nu er nået så langt.

Så nu skal den vest være færdig. Basta. Og jeg har i dag siddet og sat tråde i, så jeg bedre kan vurdere, hvor der skal være udtagninger og vendes. Måske lykkes det mig at få den færdig i 2010. Jeg håber.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Den bliver rigtig smuk. Ærgeligt med dine prøvelser, men jeg håber, at den bliver lige som du drømmer om i sidste ende.

Merete sagde ...

Tak, Karen. Det gør den sikkert ;-)

Bebiane sagde ...

Den er så smart, jeg har set den på messen i Fredericia og den bliver du glad for, er jeg sikker på. Kønne farver.

Merete sagde ...

Uhh, jeg håber, Bebiane. Tak for din kommentar.

Dorthe sagde ...

Ja, herfra ser den jo rigtig fin ud - skøn farve, men det er lidt ærgerligt at skulle strikke så stor en prøve... Håber du får taget dig sammen, når du nu alligevel er kommet så langt.
God jul!

Merete sagde ...

Tak, Dorthe. Nu mangler jeg bare ærmekanterne. Dejligt med indspark!
God jul i lige måde.