fredag, juni 25, 2010

Kiksekage


Efter Folklore har jeg haft lyst til at gå i gang med et mindre projekt. Jeg har ganske vist lige investeret i tre spoler Holst Supersoft, ja, mindre kunne ikke gøre det. Tænk på besparelsen, også i porto... Men det skal nu nok blive brugt.

Hos Frau Putz så jeg en rigtig pæn "Garter Stripe Square Bag". Den er jeg gået i gang med efter de utrolig instruktive vejledninger, Frau Putz har lavet. Jeg strikker den i farven Millet fra Holst og mørkebrun fra Christel Seyfarth kittet - i én tråd på pinde 4 mm. Min mand synes, det ligner en kiksekage. Lækker bliver den sikkert, når den har været i vaskemaskinen lige om lidt, når jeg har lavet hankene.

Så har jeg også været lidt i gang med et par armbånd. Irene From har skrevet flere bøger om smykkefremstilling, som jeg har et par stykker af og især lavet halskæder fra. Men nu fik jeg lyst til at lave et par slangekædearmbånd i gummi og bronze. Det var ikke helt let at finde ud af, hvordan ringene skulle sættes sammen, selvom der fulgte en vejledning med (opskriften er ikke fra en bog), men nu kører det. Så jeg får nok lavet et par stykker.

4 kommentarer:

Bebiane sagde ...

Meget flotte armbånd du har lavet, det kræver da lidt koncentration. Lækkert garn du har fået fra Holst, ja selvfølgelig kan vi ikke få for meget af den slags.

Merete sagde ...

Tak skal du ha', Bebiane. Ja, det kræver både koncentration og tålmodighed at lave de armbånd. Men det gør strikningen jo også tit.

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Fine farver, du har valgt fra Holst. Jeg har også luret på tasken hos Frau Putz - den ser rigtig sød ud.

Merete sagde ...

Den er nu også sjov at lave, så den kan du godt gå i gang med, Tina (selvom jeg godt ved, du har nok at strikke)!