lørdag, maj 29, 2010

Lidt mere Folklore

Jeg er nu kommet et godt stykke videre på Folklore-trøjen. Da jeg skulle strikke 9. kube, syntes jeg nok at der manglede noget i opskriften, men det foregående var blevet beskrevet så indgående, så jeg gjorde bare som der stod. Men forleden dag på Ravelry gjorde Tina opmærksom på, at der var en fejl i opskriften og henviste til Christuntes blog. Og nu bagefter kan jeg da godt se, at jeg skulle have strikket som i de andre kuber, men jeg troede at der var en mening med de manglende linjer i opskriften, men resultatet er 8 færre omgange på min bul i forhold til, hvad der burde have været.

Hvad betyder det så for mig? Forhåbentlig ikke det helt store, da min trøje ikke behøver at gå helt op i halsen. Så jeg er bare gået videre. Men for andre er det måske meget rart at vide. Det var i hvert fald ikke rettet i min opskrift, som jeg købte den 13. maj.


Det er rart at kunne prøve trøjen undervejs. Og her virker det smarte KnitPro system endnu engang. Hos Tant Thea købte jeg nogle "cable connectors", og når pinden skrues af og wiren forlænges med endnu en wire, så kan trøjen prøves uden at maskerne falder af.

Som jeg skrev tidligere, har jeg taget ekstra ca. 35 masker ud i næstsidste kube og desuden slået 15 masker op under armene i stedet for 10. Så nu virker det som Folklore kommer til at passe, hvis bare den ikke vokser efter vask!

5 kommentarer:

Merete sagde ...

Den bliver super flot. Skønne farver. Du er godt nok hurtig med dine strikkepinde.
Merete

Merete sagde ...

Tak, Merete. Nej, en hurtig strikker bliver jeg aldrig, men noget strikketøj glider lettere end andet. Og Folklore glider let for tiden!

Sylvia sagde ...

Din Folklore blir flott. Men det er kanskje viktigst å si ifra til Anne Dyrholm Stange som har designet denne trøyen. Hun blir nok bare glad for å høre det, da kan hun rette den opp med det samme......
Ha en fin dag!

Vibekes lille grønne sagde ...

Så langt du har kommet! Grønnfargen ligner den jeg har brukt, og jeg er liker den fargen kjempegodt.

Kanskje det er pga feilen min Folklore ble så liten?

Ha en fortsatt fin uke! :)

Merete sagde ...

Tak skal I have. Anne kender godt til fejlen, for Christunte skrev til hende i marts om den.
Jeg har lige fået farvekort fra Holst garn, og jeg kan se, at vi har brugt den samme farve, Vibeke. Den er bare så pæn! Højlandsgarnet fra Isager skulle også være det samme som Holst Supersoft, men til en anden pris.