onsdag, april 14, 2010

Lækkert lækkert garn

UK Knit Camp til august skulle Beth Brown-Reinsel have undervist i Ganseys en hel dag. Det havde jeg gået og glædet mig til og endda købt hendes bog, Knitting Ganseys. Men desværre har Beth Brown-Reinsel nu lagt andre planer, bl.a. med at undervise på et Knitting Cruise i stedet.

Så det måtte blive min anden prioritet den dag, Knitting from the side med Carol Feller. Jeg tror nu, at det bliver et ret godt bytte. Jeg er i hvert fald faldet for en af hendes modeller til at forberede! mig på, nemlig Trilo.

Nyt garn skulle der også til. Intet på lageret passede, så jeg valgte at prøve Fyberspates DK Scrumptious (45% silk, 55% Merino). I går ankom det så, og hvor er det bare blødt og lækkert! En fornøjelse at strikke med. Farven er Olivengrøn (det lille foto gengiver den bedst). Så Trilo vil jeg fornøje mig med det næste stykke tid.

5 kommentarer:

Dorthe sagde ...

Det var måske en overvejelse værd, sådan et "knitting cruise"... Trilo ser rigtig spændende ud, glæde mig til at høre, hvordan garnet arter sig. Og så nåede jeg slet ikke at kommentere din vifte: Rigtig flot! Og jeg tror nu, du bliver glad for dine 3/4-lange ærmer. Overvejer kraftigt, om jeg skal gå dig i bedene...

Merete sagde ...

Tak skal du ha', Dorthe.
Hvad med at tage med på Knit Camp i Skotland. Det var jo dig, som henledte min opmærksomhed på det...

Bebiane sagde ...

Trilo er så smuk, meget anderledes end det, vi ellers ser. Skønne farve du har valgt.

Merete sagde ...

Tak Bebiane, den er også en fornøjelse at strikke!

Vibekes lille grønne sagde ...

Takk for hilsen på bloggen min!

Både garnet og mønsteret ser utrolig lekkert ut! Denne kommer til å bli flott når den er ferdig! :)