tirsdag, marts 23, 2010

Håndarbejdsmesser

Lige nu er det åbenbart tid for diverse håndarbejdsmesser. I denne weekend overvejede jeg at tage til Middelfart, men jeg synes at transporten var for lang frem og tilbage. Men ud fra de fotos, som jeg har set på diverse blogge, bl.a. hos Mandagspigen, så det meget spændende ud, og jeg har på fornemmelsen at dette er den ultimative håndarbejdsmesse.

I denne weekend er der Symesse i Malmø, men der ser ud også at være strik og andre ting, så der vil jeg i hvert fald tage over.

Om to uger er det så tid til Kreativ Hobby Messe i Roskilde. Jeg tager nok dertil og mødes måske med svigerinden, men jeg har ikke de helt store forventninger. Jeg har været der tidligere og syntes, at der var for mange dukker med groteske ansigter og for lidt strik.

I weekenden den 24/25. april er der Hobbymesse i Valbyhallen. Det handler vistnok hovedsagelig om modeltog, så det har jeg ikke tænkt mig at bruge tid på.
Er der mon andre håndarbejdsmesser her i foråret? Skriv endelig en kommentar.

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

der er en messe i Roskilde i april, men den plejer ikke at være det store sus (selvom Sy og Rens er til stede ) så jeg vil ikke lokke dig !
så må du hellere tage til Middelfart næste år, trods afstanden.

Anonym sagde ...

aii undskyld, nu læser jeg lige dit indlæg ordentligt og ser at du godt ved, at der er messe i Roskilde...

Merete sagde ...

Tak, Anne. Kun rart at få sine anelser bekræftet

Merete sagde ...

Anne, Lona og jeg tager til Roskilde om lødagen. Vi kunne evt. aftale at mødes derned?
Merete

Merete sagde ...

Ja, Merete, det kunne være hyggeligt.

Anonym sagde ...

jeg er på arbejde på biblo lørdag og på arbejde hos sy og rens søndag...men kig endelig forbi :-)

Merete sagde ...

Det ku' ellers have været hyggeligt at møde dig om lørdagen, Anne, men det må så blive en anden gang. Sy og rens skal i hvert fald besøges!