søndag, november 29, 2009

Julemarkeder

Nu er det tiden for julemarkeder, og jeg har i denne weekend været på to af slagsen. Først til Fåreavlernes Julemarked i Remisen.Jeg mødtes med min svigerinde, Karen, og vi fik hilst på Kirja, som igen i år havde en bod med sine lækre strikkede trøjer og meget andet.Jeg tror, at det var første gang, at Susan og Anita havde en bod i Remisen. Der var også rigtig mange lækre hjemmelavede ting og garn fra egne får. Susan viste os, hvordan man kan filte på en særlig (sy)maskine. Smart.

Der var mange fristelser i Remisen, også i Uldgalleriets bod, hvor Heidi bl.a. solgte garn og opskrift til sit dejlige hæklede tørklæde. Tina havde også kig på dette tørklæde, så nu må vi se hvem, der først får styr på opskriften. Knapperne til højre er fra butikken African Touch, som ligger ved Nørreport Station. De har rigtig mange pæne ting.

I dag var jeg så til julemarked på Kronborg. Udover hos Kronværkerne foregik det på selve slottet i Frederik den 2.'s vinkælder og i de gamle køkkener. Det var meget stemningsfuldt. Her var der endnu flere julegaveideer. Jeg købte en lille skuldertaske af elgskind som en julegave til mig selv! Den er lavet af en svensker, Michael Ulfsax.

4 kommentarer:

Merete sagde ...

Sikke en dejlig weekend du har haft Merete. Er der julemarkedi Helsingør i næste weekend?
Merete

Merete sagde ...

Hej Merete. Nej, der er ikke julemarked på Kronborg mere i år, men i byen ved havnen har vi et lille julemarked hver dag frem til 20.dec. Det er dog ikke så godt, synes jeg. I næste weekend, den 4.-6. dec. er der julemarked på Frederiksdal i Helsingborg. Det kan anbefales. Bus 1 kører derud.

Karen sagde ...

Hej Merete,
sikke en sød taske, du har givet digselv! Er det ikke meget blødt, sådan noget elgskind?
Jeg har sendt dig en mail!

Hilsen Karen.

Merete sagde ...

Hej Karen.
Jo den er superblød.