lørdag, oktober 10, 2009

Strik er hot

Det står i Politiken i dag i en stort opsat artikel i sektionen Lørdagsliv. Ja, det er vi nogle stykker, for ikke at sige ret mange, som godt ved. Men det er da fint, at budskabet bliver udbredt til endnu flere, endda med en opskrift på et Hippietørklæde!

På strikkefestivalen i Svendborg var der god mulighed for at forøge garnlageret. Hos Bente B købte jeg noget dejligt silkegarn, som sandsynligvis skal bruges til et ½ kongerige. På Hjelholt Uldspinderi købte jeg noget farveskiftegarn, som bliver til en vest.
Desuden købte jeg endnu en opskrift hos Sanne B. Opskriften til Linnea er super godt skrevet, så jeg fik lyst til at strikke en lille vest og købte Anemone på festivalen

Sammen med Bente B og Merete var jeg på indkøbstur i Strikkefeen i Svendborg. Der købte jeg Gepard Cottonwool. Det er dejligt blødt og passer fint til det mini kongerige, som jeg er kommet ret langt på efter en lang (og forsinket) togtur frem og tilbage til Vejle i forbindelse med mit arbejde.

Så strik er hot her på matriklen.

4 kommentarer:

Merete sagde ...

Sikke en dejlig artikel du har fundet, Merete. Du er godt nok kommet langt med det 1/2 kongerige. Det bliver bare så flot.
Forresten, tak for hyggelig selskab i sidste weekend.
Merete

Merete sagde ...

Tak i lige måde, Merete. Det var rigtig hyggeligt!

Irene sagde ...

Ja - jeg læste også artiklen i Politiken:-) Fine ting du har gang i.

Ulla sagde ...

Ak ja - politiken, først med det sidste. Strik har vel været hot de sidste 5 år :-D
Lækre indkøb.