søndag, april 12, 2009

Påskeæg?

Nej, det er bon bon'er på sjalet fra Christel Seyfarth. Det bliver ret råt og langtfra 'perfekt'. Det skal jeg nok lige vænne mig til. Men som Christel sagde på workshoppen, det skal ses ud fra helheden.

Med hensyn til helheden var det meget godt at læse på Lene-Sophies blog om de korte og lange farveskift på fuglejakken. Jeg vil lave farveskiftene i baggrunden lidt længere end jeg gjorde i starten af mit sjal.
Jeg har været meget glad for at bruge Magic Loop metoden. Så lærte jeg også det. Men nu er der vist snart masker nok til en 60 cm lang rundpind. Skønt at strikke med mine Knitpicks pinde. Jeg mangler bare en lille wire, så rundpinden kan blive 40 cm lang. Det fulgte ikke med sættet.

3 kommentarer:

Merete sagde ...

Det ser da super godt ud Merete. Du er kommet langt. Jeg er ikke startet endnu.
Merete

Lene Sophie sagde ...

Jeg synes også dit sjal se lovende ud. Og dejligt at du kunne bruge mine tanker omkring farveskift. Jeg er ikke startet på jakken endnu og det har desværre lange udsigter, efter jeg måtte pille 1/4af piruette op. Od den SKAL jo være færdig først. Men så kan jeg jo glæde mig over at kunne følge med i dit sjal og være misundelig..

Helle sagde ...

Hvis du skal have 40cm rundpinde i knit picks/knit pro kræver det at du også har nogle kortere spidser, ellers bliver den mere end 40cm. De kan fås, jeg ved bare ikke om de danske butikker har dem.