mandag, marts 24, 2008

Et magnetisk bogmærke er godt at ha'

Det kan selvfølgelig bruges som bogmærke i en bog - læg mærke til den lille funktionelle tap, som stikker op. Det magnetiske bogmærke falder ikke ud, selvom familien liiige skal se, hvad det er for en bog, man nu er i gang med.

Men det allerbedste er næsten, når jeg bruger det på strikke- eller broderimønstre. Det fylder ikke så meget som en magnetplade, og det sidder tilpas fast. Også nemt at medbringe på togturen. Hvis andre har lyst til at prøve, så skriv en kommentar OG send din adresse til strikkebibliotekar snabela gmail.com. Jeg sender et bogmærke til de første fem.


Nu er påskeferien snart slut, så der kommer til at gå lidt længere tid mellem firkanterne til Super Karla sjalet. Det er rigtig sjovt og afvekslende at strikke på. Jeg er nu færdig med det 10. felt. Første forsøg med mønster G blev meget langt og smalt, så jeg strikkede i stedet mønster A. Det passer bedre, synes jeg.

14 kommentarer:

Laila-H sagde ...

hold da helt op, det er genialt. sådan en fætter vil jeg da gerne eje
Laila Hinrup
Ll. Torupvej 8
8832 Skals

Tina sagde ...

Det var dog en VILDT god idé :) Håber jeg er een af de heldige.
Det bliver GODT nok flot dit Super Karla sjal!!!

Merete sagde ...

Jeg sender dem fluks - jeg skal lige bruge din adresse, Tina.

Tina sagde ...

Weee :) Merete, jeg har skrevet en mail til dig... håber jeg ;)
Der skriver jeg lige adressen, når jeg hører fra dig. Det var en Gmail adresse!

Merete sagde ...

Hej Tina, den er desværre ikke kommet endnu - ellers se nederst på min blog, der et link til min email - undskyld besværet.

Anonym sagde ...

Det var da virkelig smart! Er det din egen kreation?

Merete sagde ...

Nej, bogmærkerne kan købes i bl.a. museumsbutikker. Men på Bogmessen blev de udleveres gratis fra flere stande, bl.a. Folketingets stand

Karina sagde ...

Har også et par stykker og de er stærkt vanedannende - en af de ting jeg ikke anede at jeg manglede, før jeg fik fingre i dem. Yngstemanden har dog også fået øjnene op for dem og de kan godt nok bruges til mange forskellige ting. Gad vide hvor længe jeg har dem for mig selv?

Tina sagde ...

Tak for kuverten der kom idag :) Aaii har sendt til din mailadresse, som du skrev her i posten ;) Skidt... godt du fandt ud af det!!!

Pia sagde ...

Eej hvor smart !!! Er de væk alle 5 ??

Kh Pia

Pia sagde ...

hvis ikke de er, vil jeg gerne modtage en:

Pia Christiansen
Siriusvej 1
7100 Vejle

Kh Pia

Merete sagde ...

Hej Pia
Jeg sender fluks én til dig!
Kh
Merete

Pia sagde ...

Hej Merete

Tusind tak for bogmærket!! Det kom i lørdags, og jeg glæder mig til at bruge det her lige om lidt, til en strikkeopskrift :-))

Knus og solskinshilsner

Pia

Merete sagde ...

Hej Pia
Selv tak. Godt du kan bruge det.
Kh
Merete