lørdag, januar 12, 2008

Nu giver jeg op

Som mange andre strikkere har jeg en del UFO'er, (for de uindviede: Unfinished Objects). Det er rart at have gang i flere projekter, nogle er til at strikke, mens jeg ser fjernsyn, nogle er til den daglige togtur m.m.

På et tidspunkt er der dog nogle, som aldrig kommer videre. De bliver gang på gang fravalgt.

Marianne Isagers Parasol poncho er én af dem. Den er for stor, og jeg tror, at jeg har for lidt garn, hvis jeg ville strikke den færdig. Det er noget meget lækkert garn, Isagers Alpaca Wool og Spinni.

Nu vil jeg trævle den op, og så vil jeg på et tidspunkt gå i gang med Sukkertrøjen, også af Marianne Isager. Garnmængden og -kvaliteten skulle passe til den. Sukkertrøjen har jeg længe tænkt på at strikke - og faktisk set mange gode resultater rundt omkring i blogland. Ponchoen har kun set ét sted, hos Grendesign, den er til gengæld også rigtig vellykket.

4 kommentarer:

strikkeforsker sagde ...

Det lyder som en rigtig god plan. Sukkertrøjen er et hit og meget anvendelig. Men jeg synes den i strik a la carte er en smule til den korte/stumpede side... Mon ikke en MI pusher kan skaffe dig mere garn?

Gitte/ditogdut sagde ...

Jeg synes det er en skam du opgiver ponchoen.. Jeg selv har strikket den,- i andet garn godt nok, men er SÅ glad for den!! Og jeg fornemmer på de mange som har strikket den, at de er lige så glade for den :-)
Men hvis du vælger at trævle op, synes jeg bestemt at sukkertrøjen er lækker!
Ha en rigtig god søndag.
VH Gitte
www.ditogdut.dk

Merete sagde ...

Tak for jeres kommentarer og tips. Jeg må nok strikke sukkertrøjen lidt længere, til gengæld har jeg ikke så lange arme, så måske går det lige op!

grendesign sagde ...

Det godt du tager tyren ved hornene og ændrer kurs, når du ved at sådan skal det være. Jeg ER glad for min poncho, men det er jo ikke det samme som at alle vil blive det.
KH Britt