torsdag, januar 17, 2008

Det er svært at læse og strikke samtidig

Jeg har dog engang set én i kystbanetoget, som kunne!

Når jeg strikker får jeg ikke læst så mange bøger, som jeg ville, og når jeg læser får jeg ikke strikket så meget. Heldigvis er der en oplagt løsning - at høre lydbøger, mens jeg strikker.
Desværre er lydbøger på cd ret irriterende - fylder meget, "nu er vi nået til side 3", m.m. Men lydbøger på mp3 er en fornøjelse. Lige til at lægge over på ipod'en og få læst op, så det er til at holde ud at høre på. I julen hørte jeg Mænd der hader kvinder af Stieg Larsson. Jeg havde læst den, men den var så spændende, at det gik alt for hurtigt. Som lydbog var jeg tvunget til at høre det hele. Alle 22 timer!

For tiden er jeg i gang med Drager over Kabul af Morten Hesseldahl. Den har jeg ikke læst før. Den er også spændende og rigtig god skrevet. På Litteratursiden.dk bliver Hesseldahl sammenlignet med Leif Davidsen.

Noget helt andet. Hvis du kender nogle børn, som lige har lært at læse, så her er et godt bogtip: Serien Elverdronningens Riddere. De er spændende og flot illustreret af Jan Kjær - og så er de skrevet af min mand.


4 kommentarer:

Stine sagde ...

Jeg kender godt en som kan strikke og læse, men jeg synes også det er svært. Derfor tror jeg at jeg vil følge din glimrende ide med at lytte til lydbøger... det er sådan en af de ideer hvor jeg tænker, hvorfor har jeg ikke tænkt på det? Godt at du kunne gøre det for mig.
God weekend. Stine

Karen-Ditte sagde ...

Jeg deler din svaghed for lydbøger. Valget mellem at strikke eller læse er vel ganske urimeligt :-) så begge dele på en gang er skønt.

nettie sagde ...

Hej. Jeg lytter osse meget til lydbøger, men jeg gør det mest når jeg kører frem og tilbage på job i bil, når jeg ikke altid lige gider radioen. Det er ca. 1½ time hver dag, men det er bare svært at strikke samtidig.....
Tak for tippet med Elverdronningens Riddere. Min datter på 10 kan godt lide fantasy og lign. (har hun efter sin mor), så dem vil jeg da introducere for hende.
kh
nettie

nettie sagde ...

Glemte jo helt at spørge. Låner du osse mp3 lydbøgerne på biblioteket eller er det noget du køber dig til.
kh
nettie