fredag, november 18, 2011

Julekugler

I søndags var jeg til den mest underholdende workshop arrangeret af Sommerfuglen, som jeg nogensinde har været til. De to herrer Arne & Carlos fortalte med skøn humor og selvironi om deres liv som designere, og hvordan de kom til at strikke julekugler.


Deres bog 'Julekugler' er udkommet i adskillige lande, og inden workshoppen var de på Bogforum og præsenterede den danske bog. Jeg spurgte dem derinde, hvordan de kunne holde ud at sidde flere dage på bogmessen med alle de mennesker. Men de forklarede, at de slappede af med strikketøjet og skabte deres eget rum midt i larmen. 


Jeg er nu på min anden julekugle, og jeg tror at jeg vil give dem en omgang i vaskemaskinen ligesom Mandagspigen.


Hvis ikke jeg havde så meget andet, som jeg har lyst til at strikke/er i gang med, så ville jeg nok strikke mange julekugler, for det er et rart strikketøj, og jeg får øvet mig i flerfarvestrik, som jeg ikke er så god til.

5 kommentarer:

Merete sagde ...

Dejligt at det var en god eftermi ddag. Jeg synes ikke om de julekugler, men det er utroligt så mange der er faldt for dem.

Merete sagde ...

Ja, der er meget delte meninger om julekuglerne, men det er i hvert fald ikke noget, som man tidligere har set strikket.

Rikke sagde ...

Jeg synes de er helt skønne! Og godt gået med din egen produktion :-)

dqpage sagde ...

Det er da vist nogle ret gode workshops Sommerfuglen arrangerer !
Dem gad jeg godt komme til - for de par gutter ville jeg da rigtig gerne opleve. Det er bare humor , det de laver.
Held og lykke med julekuglerne.
hilsen Mona

Vibekes lille ullne sagde ...

Så Arne og Carlos har tatt seg en tur til Danmark. Synes godt noen av deres dyktige strikkedesignere kunne ta seg en tur til Norge også. Vi har ikke for mange av de her oppe. :)

Jeg har også julekuleboken, men foreløpig har jeg ikke strikket noen.