søndag, oktober 26, 2014

Efterårstrøjen

 

Jeg er kommet godt videre med min 'Greenery'. Jeg er jo meget glad for at strikke rundt, så da jeg nåede til sidepanelerne, som skulle strikkes frem og tilbage, besluttede jeg at fortsætte på rundpind. Så fik jeg lejlighed til endnu engang at klippe lidt i strikketøjet. Dog havde jeg først hæklet to rækker fastmasker på hver side, som holder på maskerne.

Jeg har ellers haft flere medhjælpere på trøjen. Vores gamle kat, som vi har haft i 12 år, måtte desværre aflives på grund af uhelbredelig sygdom. Vi har savnet den meget, og vi valgte at fortsætte som katteejere. Så to små burmeserkillinger er flyttet ind. De er meget søde og livlige og vil gerne hjælpe til med alt.

 


3 kommentarer:

MIG HUND OG STRIK sagde ...

Åh man bliver så ked af det når man skal sige farvel.

Godt du har fået to nye misser, så bliver der helt sikkert liv og glade dage, og garn kan de bestemt lide.

anne marie vorsaa sagde ...

Hihi ja sådanne et par banditter kan lave meget rod i et strikketøj. Men hyggeligt er det med killingerne, søde og bløde er de også. Her i huset har mine to drenge også forsøgt at overbevise mig om nyt dyr i huset, men vi må nøjes med den gamle kat. 😊
Fin trøje du har gang i.

Susan sagde ...

Det er svært at undvære katte. Tillykke med dine nye killinger. Vi har haft burmesere de sidste 35 år. Altid mindst 2 af gangen. Det er søde sociale og selskabelige katte, som både kan lide børn (og børnebørn).