torsdag, august 14, 2014

Feriedage i august

Dejligt med feriedage med cykling, strikning og vandreture. I dag var vi en tur på Kullen, Kullaberg. Utroligt så mange brombær, der var. De fleste var dog røde endnu. Der var også slåen, enebær og flere steder var skovbunden dækket af liljekonvaller, ikke med blomster men med gule bær.

 

I går var jeg på en dejlig café på Vesterbro, Tante T Thesalon på Viktoriagade 6. Den kan varmt anbefales. Hjemmebagte kager med et stort udvalg af the i hjemlige omgivelser. Her mødtes jeg med en gammel skoleveninde, hvis barnebarn jeg havde strikket 'Lille Beate' til. Opskriften er fra Rasmilla, og den er let at gå til, hvis man lige koncentrerer sig det første stykke. Jeg synes, at den blev rigtig god, og den vil jeg nok også strikke som gave en anden gang.


Fakta

Garn: 55 g Rasmilla Luksusgarn

Pinde: 2.5 og 3 mm

Opskrift: 'Lille Beate' fra Rasmilla

Ændringer: Jeg overvejede at strikke en ekstra omgang hulmønster forneden, som flere har gjort på Ravelry, men jeg lod være og pressede i stedet kanten, så den ikke ruller.

3 kommentarer:

Mona Elisabeth Pedersen sagde ...

Flotte naturfotos - og det er lige nu der er allermest at hente derude :o)
Rigtig sød lille kjole.

Strikkeheksen sagde ...

Ja, der er sørme dejligt derude :-) Hvor er det en sød lille top - jeg må altså i gang med nogle af de søde Rasmilla-modeller - af en eller anden grund kommer de altid bag i køen!

Siddis back home sagde ...

Nydelige Bilder og herlig kjole du har strikket!