onsdag, januar 23, 2013

Hvad en kommentar kan føre til

Da jeg præsenterede min nye Amayavest i oktober, skrev Dorthe, at hun også var i gang med en Amaya - med taljering. Se, det var jo et rigtig godt forslag til, hvordan jeg kunne forbedre min vest. Så jeg sprættede de sammensyede sider op og strikkede masker op fra siden på forstykket, strikkede nogle rækker med vendestrik, syede forstykket til ryggen, gentog proceduren i den anden side, og vupti, så havde min vest fået taljering.

Det er en klar forbedring, og de næste amaya-veste, jeg strikker, vil selvfølgelig få taljering. Så mange tak for din kommentar, Dorthe. Også tak til alle jer andre, der kommenterer. Hvad er en blog uden læsere?7 kommentarer:

Dorthe sagde ...

Det glæder mig, Merete! Og det var da en fin måde at lave taljering, sådan efterpå... Jeg har lavet taljering ved at have ekstra masker i panelerne med ret. De er så efterhånden taget ind til taljen, og derfra fortsat - hvis du forstå ;-). Og jeg ved godt, at jeg snart burde få lagt billeder ind på bloggen... Jeg har faktisk fået en hel del færdig, som jeg endnu ikke har fået vist... For som du helt rigtigt siger: det er skønt med kommentarer ;-)

Merete sagde ...

Sikke en god ide, og hvor er det godt at vi kan hjælpe hinanden.

Lis sagde ...

Den er så fin og med det ekstra stykke ser den jo elegant ud for nu er der jo sving i den. Godt du var modtagelig for ændringsforeslag.

Kh. Lis

Ulla sagde ...

Smart :-)

Anonym sagde ...

Det ser da bare vildt godt ud.

Dejligt, når man kan inspirere og hjælpe hinanden.

Kh
Britt

Merete sagde ...

Tak for jeres kommentarer, ja, dejligt med noget indspark.
Dorthe, jeg glæder mig til at se dine færdige ting på din blog ;-)

Ditte sagde ...

Super ide, Merete :-) den vil jeg bruge når jeg når til min Amaya. Og så fik jeg i tilkøb adressen på Dorthes blog :-)