søndag, oktober 16, 2011

Måske for tidlig på den?

Nu håber jeg, at synet af en nisse på bloggen i oktober ikke skaber opstandelse. Nu er det jo sådan, at man må være i god tid, hvis håndarbejdet skal være færdig før jul. Se bare hvordan der bliver/er blevet broderet julekalendere rundt omkring


Nissen her er fra et kit med opskrift og garn fra Kastaniestrik. Jeg kunne ikke helt knække koden, men jeg vidste, at Tina havde strikket over et dusin nisser af samme slags, så hun hjalp mig heldigvis med huekanten. 


I fredags var jeg lige forbi Rasmillas nye butik på Amager. Hvor er det bare en fin og hyggelig garnforretning med masser af fristelser. Jeg holdt mig nogenlunde, men et armbåndskit måtte bare med hjem. Det var nemt og hurtigt at strikke. Jeg måtte valke det to gange, før jeg var tilfreds.
Fakta 
Pinde: Nissen er strikket på pinde 3
Hula-Hop armbåndet på pinde 4½
Forbrug: Der er garn nok til 4-5 nisser i Kastaniekittet, mens der kun er garn og ringe til ét armbånd i Hula-Hop kittet.


Mon ikke jeg skal strikke lidt flere nisser? En Yuletide Gnome fra Alan Dart er også sat i produktion. Dejligt med mindre projekter, som er lette at tage med i toget.

3 kommentarer:

Ulla sagde ...

Søde nisser er der altid tid til - snakker vi om julepynt i 70'er retro, så er det en hel anden snak :-)

monaelisabeth sagde ...

Det er da nu vi skal igang med juletingene :o)
mvh Mona

Anonym sagde ...

Det kan da altid betale sig at være i god tid, især med søde nisser.
Det er også et ret fedt armbånd!