onsdag, februar 23, 2011

Dejlige varme vanter

Jeg er jo ved at lære at strikke vanter i flerfarvestrik, men disse nye vanter, Citadel Mittens, planlagde jeg for et stykke tid siden. De skal bruges som en gave, mens det stadig er koldt - og det må man jo sige det er.


Inspirationen er selvfølgelig fra Ravelry, og opskriften ligger frit tilgængelig på en blog med diagrammer og det hele - dog på engelsk, men Paapinden har en udmærket strikkeordbog, som kan bruges, hvis man ikke er helt fortrolig med de engelske udtryk. Jeg synes, at det gik hurtigt med at lære at læse en engelsk opskrift. Så nu synes jeg faktisk, at de ofte er lettere at læse end opskrifter fra visse danske designere.


Det er første gang jeg strikker med Cascade 220, og det har været en stor fornøjelse. Og denne farve, Summer Sky Heather, gør ikke oplevelsen mindre. På et tidspunkt kommer der nok en trøje på pindene med det garn. Det er for øvrigt købt hos Byslavi, som har andre fine fristelser!


Fakta:
Forbrug: 78 gram Cascade 220
Pinde: 4 mm
Ændringer: Den første vante blev for lang, så jeg sprang det første halve mønster over.

8 kommentarer:

Charlotte sagde ...

De er så flotte... Jeg er helt vild med den blå, og må nok et smut ind forbi Slavi inden længe...
Jeg har lavet en cowl til flerfarve strik og uploader den til min blog i løbet af i aften. Så kan du flerfarve øve på den :-)

Merete sagde ...

Hvor er de flotte og sikke en skøn farve. Det er ikke til at undvære vanter i disse dage.

Irene sagde ...

Fine,fine vanter! Jeg er også ret vild med Cascade garnet - det er nemt at strikke med. Resultatet bliver fint og jævnt, og så findes det i et hav af lækre farver, og nok så vigtigt holder det sig også pænt i vask:-)

Merete sagde ...

Mange tak skal I ha'!

Madam Munch sagde ...

Flotte vanter i dejligt garn.

Vibekes lille grønne sagde ...

Deilige votter i fin farge! Jeg strikket den andre modellen Maplewood til julepresang. Morsomt og enkelt mønster det også. Her i Oslo må Cascade 220 bestilles over nett dessverre. Har ikke funnet noen butikker som fører garnet.

Anonym sagde ...

Lækre luffer!

Jeg synes også, at det ofte er nemmere at strikke fra engelske opskrifter... der er ofte gjort mere ud af at forklare grundigt.

Lykke sagde ...

Sikke nogle fine luffer. Jeg har stadig til gode at strikke med Cascade 220, men det kommer...snart..