tirsdag, september 14, 2010

En aften med Marianne Isager

Endnu engang havde Jeannette på Gentofte Hovedbibliotek lavet et rigtig godt arrangement for os strikkere. Omkring 80 havde købt billet til 'Marianne Isagers livsrejse i strik', og vi blev ikke skuffet.

Marianne fortalte meget interessant om inspirationen til sit strik fra rejser især til Sydamerika og Afrika men også fra hverdagsting og naturen i Danmark. Det var en rigtig god aften, og det var dejligt at se mange af hendes modeller i virkeligheden - både nye og gamle.

Mange af de nye var et remake af gamle modeller fra nogle af de bøger, som er udsolgt. Opskrifter til dem kommer i to bøger, Strik a la Carte 1 og 2. 1'eren kommer til november. De nye udgaver af de gamle modeller så meget pæne ud med nye detaljer og i andre farvesammensætninger. Så jeg vil helt sikkert købe de nye bøger, selvom jeg har de gamle. Men nu er jeg også meget glad for bøger...

2 kommentarer:

Vibekes lille grønne sagde ...

Noen ganger kunne jeg ønske jeg bodde i Danmark. F.eks. når Marianne Isager har foredrag, det skulle jeg gjerne hatt med meg! Får holde utkikk etter bøkene hennes! :)

Merete sagde ...

Ellers kunne du prøve at få en norsk garnbutik til at invitere Marianne Isager til at holde foredrag. Det vil hun sikkert gerne.