mandag, januar 12, 2009

En LP plade kan stadig bruges


Der er nogle få plader tilbage herhjemme, selvom de aldrig bliver hørt. Men i går blev én taget frem. Det var helt underligt at stå med den i hænderne. Den skulle dog ikke spilles, men bruges til at blokke min hue. Det var den faktisk ret god til.

Min Rose Red var nemlig blevet lidt for lille. Det var min egen fejl. Jeg brugte tyndere garn, som jeg skrev i sidste indlæg. Dels fordi jeg havde garnet, Baby Silk fra Du Store Alpakka, liggende. Det er super blødt og rart, og dels fordi lige netop den farve er mit strikkede halstørklæde i. Altså i virkeligheden. Det er svært at fange den rigtige farve på foto. Farven på venstre foto kommer nok nærmest.

Huen passer nogenlunde nu. Jeg skal i hvert fald have den på i kulden i morgen. Men mon ikke jeg strikker en mere...7 kommentarer:

Irene sagde ...

Den er vel nok blevet flot! Den kunne jeg have vældig lyst til også at strikke - ikke mindst fordi den ikke sidder stramt, så håret klasker sammen:-) Det er et smukt mønster.

britt sagde ...

Den er rigtig fin - og så endda i en Bob Marley plade!
:-) Brutt

Mona sagde ...

Den er bare så flot;-)

kludemutter sagde ...

Den er godt nok flot.
Farven er jo super på en sur vinter dag.
Yt.

Merete sagde ...

Hej Merete
Hvor er din hue blevet flot. Super farve og sikke mønster.
Kunne du ikke hav strikket med dobbelt garn?
Merete

Merete sagde ...

Tusind tak skal I ha'. Jo, Merete, det ville ha' været en god idé at strikke den i dobbelt garn. Så ville den også være blevet lidt fastere.

Smilerynker sagde ...

Sikke en super skøn hue! Dejlig blog du har med meget fint strik!