søndag, august 10, 2008

Sommerferiestrik

Jeg overvejede ret lang tid, hvilket strikketøj jeg skulle tage med til Öland. På flere blogge, (bl.a. her og her) havde jeg set Shetland Triangle sjalet fra bogen Wrap Style. Det så rigtig pænt ud, så det skulle det være.

Lang ventetid på bibliotekerne, så jeg købte bogen billigt, især fordi det er uden porto! hos The Bookdepository. Jeg fik strikket næsten 14 gange mønster, så nu er det nok tid til kanten. Det har været en stor fornøjelse at strikke, og det bliver nok ikke sidste gang, jeg strikker det sjal. Garnet er Drops Alpaca på pinde 4.


Sjalet fyldte for meget til togturen hjem, men jeg havde heldigvis garderet mig med et "nød"strikketøj. Peter ønsker sig et par nye handsker; de andre jeg strikkede, er allerede ved at være slidt op. Så det skulle ikke være strømpegarn fra Netto. Næh, denne gang prøver jeg med Fortissima Mexico Country Colors i farven Gobi.
Opskriften er stadig her.

3 kommentarer:

grendesign sagde ...

Skønt sjal - det mønster står også på min liste...
Håber fingerhandskerne holder bedre - ellers strik et par til ham af COOP strømpegarn - jeg har et par, der er over 10 år gamle - uopslidelige!
KH Britt

Merete sagde ...

Tak for rådet, Britt. De slides især ved cykling, næste gang vil jeg prøve Coop's.

Merete sagde ...

Hej Merete
Sikke en skøn farve du har valgt til sjalet. Og alpacca fra Drops er bare super skønt.
Merete