torsdag, december 06, 2007

Dreadlocks?Nej, jeg er i gang med Karen Noes sjal med flettemønster, som jeg fik af familien i fødselsdagsgave. En skøn gave, men jeg må nok sige at jeg er ved at kløjs i de fletninger. De er ikke så fine runde som på billedet i opskriften - alt for flade - plus at det tager 100 år at lave dem.

Nåh, men ikke noget med at opgive op... Jeg tvinger mig selv til at gå videre og håber så, at det færdige resultat bliver pænt.

9 kommentarer:

Laila sagde ...

Klø pä, det er det aller fedest sjal når det er færdigt!
Jeg har strikket to, sä jeg ve' det.

Og de skal være flade, dine fletter!

Laila i Schweiz

Merete sagde ...

Det er jeg glad for at høre. Tak skal du ha'

Mona sagde ...

Det er et rigtigt flot sjal du er igang med at lave:-)

Dorthe sagde ...

ligesom Laila vil jeg bare sige, hæng i, det bliver så flot når de er lavet. Det flettemønster går sjalet helt specielt og jeg kan godt huske bøvlet med fletningerne, men det er det værd. I selv igang med nr 2 sjal. alene fordi flettemønstret er fantastisk.
Dine fletningerne ser fine ud.

grendesign sagde ...

Det ser fantastisk ud - og meget skøn farve. Men klø bare på, Merete - ofte er det de bøvlede ting man bliver allergladest for i længden fordi de er noget særligt.
KH Britt

Merete sagde ...

Tak skal I ha' for opmuntringen - her på en af de kedeligste dage, hvor alt ser mørkt ud. Jeg må vist sætte mig et mål om at strikke et vist antal fletninger pr. dag.
Kh
Merete

Bente B sagde ...

Du skal sætte dig ved et bord. Så skal du starte yderst th og så efterhånden som een er flettet på sin plads skal du køre en rundpind igennem spidsen af fletningen

Merete sagde ...

Tak, Bente. Er du færdig med dit?

Bente B sagde ...

Kære Merete. Ja jeg er færdig... jeg strikkede det inden strikkefestivallen, jeg mangler bare at hæfte 4 ender... hehe