søndag, september 16, 2007

På pindene


Jeg har selvfølgelig gang i flere projekter som sædvanlig. Men det nyeste projekt, som trækker lige nu, er det samme som mange andre strikkere er begyndt på. Nemlig Strik til din syge moster, som patientforeningen KIU fra Kræftens Bekæmpelse har startet. 25% af salgsprisen går til forskning i underlivskræft. Garnet er billigere end normalt, leverandørerne har nok også givet et tilskud.


Jeg har valgt at strikke ponchoen, designet af Marianne Isager. Kan købes her. Er ofte udsolgt, men jeg fik en mail, da kittet igen var på lager.


Det er lækkert Isager garn, Alpaca og Spinni, i to blålige nuancer, som strikkes sammen. Ponchoen strikkes på en 80 cm rundpind 4 mm.


4 kommentarer:

Karina sagde ...

Godt initiativ og en sjov måde for os strikkere at give støtte på. Den bliver flot i de blå farver, mens jeg har et meget anstrengt forhold til den gul/grønne.
God søndag
Karina

Merete sagde ...

Mon ikke de gul/grønne er pænere i virkeligheden? Jeg blev i hvertfald positivt overrasket, da jeg fik det blå kit. Jeg var bange for at det var babyblåt!
God søndag til dig også.
Kh
Merete

britt sagde ...

Jep, det kit i den farve ligger også her og tigger om at komme på pindene. Hvilken str gik du igang med?
KH Britt

Merete sagde ...

Jeg er i gang med den største str. Jeg synes begge ponchoer ser lidt små ud på billederne. Men der er jo kun ca. 7½ cms forskel på str. Så det betyder måske ikke så meget i virkeligheden!?
God fornøjelse med den.
Kh
Merete