lørdag, juni 23, 2007

Bolero undervejs
Boleroen fra Feminin strik af Lene Holme Samsøe skrider godt fremad. Den er rimelig nem at strikke, bortset fra at man hele tiden skal holde øje med indtagninger på hver 2. og hver 4. pind og udtagninger på forstykkerne på forkanten.

Jeg prøvede at strikke begge forstykker samtidig. Det gik rigtig godt. Jeg var i hvert fald sikker på, at de blev ens.


I dag fik jeg mit kit fra Kim Hargreaves, kun 2 dage efter jeg bestilte det. Jeg faldt for Blithe efter at have set den flere steder i blogland, bl.a. her.

Jeg strikker den i farven Fennel, en pæn mellemgrøn. Jeg glæder mig rigtig meget til at begynde på den.

Den skal med to uger til det nordligste Wales i juli. De huse, vi lejer, når vi er på ferie derovre, plejer at være ret mørke uden meget elektrisk lys. Så der skal helst ikke være for meget mønster i det strikketøj, jeg har med.

4 kommentarer:

britt sagde ...

Skønne ting du har gang i, Merete! Sjovt, for jeg har også kigget temmelig intenst på farven Fennel - jeg synes den er SÅ skøn.
God tur til Wales!
:-) Britt

Merete sagde ...

Tak skal du ha', Britt. Farven er lidt lysere end på billedet. Jeg havde også kig på farven Cooking Apple, men den er udgået.

Karina sagde ...

Fine sager! Jeg er selv i gang med at strikke boleroen, men er mere end en gang kørt galt i mønsteret, så det tager sin tid. Nu er den røget lidt i skammekrogen indtil det bliver ferie.
Hilsner fra
Karina

zees5 sagde ...

Lovely!, I was hoping to find this pattern in English (:

izazbz at yahoo dot com