lørdag, maj 12, 2007

Varm taske og ny strikkebog
Min taske fra Varme tasker af Fie og Bente Lavsen er nu færdig. Den skal sendes til min hemmelige nordiske ven i Norge som min 3. gave. Jeg håber, at hun vil blive glad for den.

Den er strikket i Duo og et par rester Spinni. Jeg måtte vaske den to gange, først på 40 grader, det var ikke nok, men efter vask på 60 grader, synes jeg den er blevet pæn.

Fie og Bente Lavsen har fået endnu en bog udgivet: Vild med varme tasker.

Læs hvad lektør Lone Fosdal bl.a. skriver:

"Bogen er en hurtig opfølgning på den indbydende Varme tasker fra 2006. Her er flere små og mellemstore tasker hæklet og strikket i uld og valket i maskine. Bogen ligger i layout og stil i forlængelse af forgængeren uden at der er tale om gentagelser; der er tasker i nye og forskellige faconer, og der bruges effektgarner, frynser og løkker hvad der får stilen til at fremtræde mere rå.

Mange af taskerne er i stærke farver og spændende farvesammensætninger, og de er monteret med perler, gummiringe og sten som lukketøj og pynt. Ud over taskerne er der opskrift på gulvpuder, tæpper, huer, en poncho og et sjal. Bogen indledes med nogle generelle vejledninger i strikke- og hækleteknik, valkning m.m. Opskrifterne er instruktive og overskuelige.

De færdige tasker vises på flotte fotos, og til de fleste modeller er der også et nærbillede af en enkelt detalje. Et par instruktive tegninger kunne have lettet monteringen, men stort set er man godt hjulpet af opskrift og fotos."

3 kommentarer:

Tina Olsen sagde ...

Jeg kan ikke forestille mig andet end at modtageren bliver oven ud lykkelig, ellers er "hun" da et skarn!!! - jeg syntes det er en utrolig flot taske, og fin detalje med de 3 farver - de er bare godt sammen:-)

nielsenstrik sagde ...

wauw en flot taske. den blir hun da helt sikkert glad for.
Kh Jane

Merete sagde ...

Tak skal I ha'. Det luner.
Kh Merete