lørdag, maj 05, 2007

Lidt fik jeg strikket...

på Mallorca, men det var på grund af vejret, som var ret overskyet. Første dag tordnede det og regnede. Så fik jeg strikket på tasken til min hemmelige nordiske ven. Det er tasken fra forsiden af Varme tasker af Bente Lavsen. Den skal snart være færdig, og det bliver den også.

Vi boede i Puerto de Soller på nordsiden af Mallorca. Der er rigtig mange gode vandrestier, og nu er man også begyndt at afmærke stierne, så det er en fornøjelse at gå rundt. Desuden sælges dernede to vandretursbøger med meget detaljerede kort. Den bedste er den på billedet. Citronerne fik vi i en skotøjsforretning af en flink gammel mand. De var hjemmedyrkede, økologiske og meget saftige.


Hvad laver man så, når det regner? Vi tog på kunstmuseum i Palma. Es Baluard åbnede i februar og er meget spændende med lange åbningstider (til midnat om sommeren!). Jeg var ret betaget af installationen med de lange synåle.
Vi tog ca 300 fotos i løbet af ugen dernede. Sjovt nok skinner solen på de fleste. Men her er et fra vandreturen fra Deia til Soller, hvor det er overskyet.Ingen kommentarer: