onsdag, april 18, 2007

Ny strikkebog


Lene Holme Samsøe har fået udgivet endnu en strikkebog - Feminin strik fra Aschehoug. Jeg så den første gang på Heidis blog, og til påske var jeg så heldig at få den som påskeæg!

Læs hvad lektør Jette Andreasen skriver:

"Efter en periode med tykke pinde og enkle modeller er tiden tilsyneladende moden til igen at satse på lidt mere udfordrende strikkeopskrifter. Denne bogs stil går i retning af det klassiske, men brugt på en måde så det ser moderigtigt ud. Her er opskrifter på især trøjer, toppe og veste, men også sjal, nederdel, frakke og tæppe. I fire størrelser og med udførlig beskrivelse af fremgangsmåde og montering. Illustreret med mønstertegninger og fine fotos af alle arbejder i forårslys. Sværhedsgraden varierer, men der er tale om ensfarvet mønsterstrikning fra det helt luftige til kraftig aranstrik og om flerfarvet noget sværere jaquardstrik. Desuden er der gjort noget ud af at strikke i facon med både ærmegab og ærmepukler. Forfatteren kendes fra flere nyere bøger om babystrik. Målgruppen er den yngre kvinde, der er vant til at strikke, og som gerne vil investere lidt tid i selv at forny forårsgarderoben."

4 kommentarer:

strikkeforsker sagde ...

Ser inspirerende ud, tak for oplysningerne. Har bibliotekaren nogen forhåndsviden om, hvad de nye MI og HI bøger handler om?

Ulla

Merete sagde ...

Nej, desværre. Ville gerne selv være lektør på de bøger!

MONA sagde ...

Det er en bog, jeg må have sat på ønskelisten.Den lyder meget inspirerende.
kh Mona.

Karina sagde ...

Jeg er faldet i og har købt den. Der er mange fine ting i. Synes det er super-hyggeligt at læse din blog, fordi du også har en masse gode bogomtaler med.
Hilnser fra
Karina