søndag, februar 11, 2007

Billigt garn


Inspireret af Strikke-feen tog jeg i onsdags et smut over Øresund og videre med toget til Klippan. En nem lille tur. Målet var Klippan Yllefabrik, hvor jeg havde set, at man kunne købe billigt garn.

Det var også meget billigt, 5 kr (svenske!) for 100 g Mattgarn eller Färögarn. Lidt hårdt, men det er vel fordi det er vævegarn. Måske skal det bruges til en taske eller måske en vest?

4 kommentarer:

Anne sagde ...

Uha ja, jeg har også set deres fantastiske indkøb!!
Var der meget at vælge imellem??
Vi kunne sagtens fylde en bil her fra Jylland, men det ville være så surt at komme op til "ingenting"...

Merete sagde ...

Jeg synes I skal vente lidt med at tage til Klippan. De pæneste farver (jeg kan godt lide alle blå nuancer) var der kun 3-4 bundter af hver nuance i Mattgarn. Ellers var det karrygul, pink og andre lidt skrappe farver. Fårögarnet var der ikke ret mange farver at vælge imellem. Det største udvalg i farver var i Tuna garn til 25 kr. pr. bundt. Det købte jeg ikke noget af. Kasserne med garnet til 5 kr. bundtet var ret tomme. Så måske bliver der snart fyldt op. I kunne jo evt. ringe dertil og spørge.

Dorthe sagde ...

Ja, Klippan er tomt for gode ganer i øjeblikket. Så vent og en god ide at ringe først.
Selv om garnet føles hårdt bliver det meget blødt i vask, så det er helt fint garn. Og rigtig godt til at filte med hvis det er lykken.

Søren sagde ...

Hej med jer. sælger godt og billigt uldgarn. prisen er 60 kr pr kg og hvis over 10 kg er prisen nede på 50kr pr kg. 100%ren ny uld. flere indformationer kontakt mig på tlf26282630 eller en mail til kusk@stofanet.dk mvh Søren.