søndag, december 17, 2006

Handskepinde fra Hongkong


Efter et succesfuldt køb på Ebay (10 ngl. Rowan Cashsoft Aran for 25 £ + 4 £ i porto) fik jeg lyst til at købe nogle strikkepinde i de skæve størrelser, som er vanskelige at få fat på i DK.

Jeg købte 6 forskellige sæt handskepinde på 10 cm for ialt 30 kr. incl. porto. Pindene kom allerede 8 dage efter afsendelse fra Hongkong. Jeg er straks begyndt på et par handsker for at afprøve dem.

Meeeen jeg må nok indrømme, at de er for korte. Pinden, jeg strikker omgangen med, stikker hele tiden ind i højre hånd, så da jeg blev mørkerød på grænsende til det lilla på hånden, opgav jeg. Godt de ikke var så dyre, måske kan jeg bruge dem til spænder til mine trøjer. Eller også til rundpinde. Jeg har lige fået et godt link til Knitters Review.

Jeg har bestilt næste portion. 15 cm lange, og en pakke med 15 sæt dominopinde. Det bliver spændende...

2 kommentarer:

Susanne sagde ...

Har du et direkte link til pinde-leverandøren ?? Jeg har skyndt mig at reserve bøger efter at ha' læst dit bog-indlæg fra i går :o) Dejligt at blive inspireret på bogfronten. Rigtig god jul til dig og dine. Kh Susanne

Merete sagde ...

Hej Susanne
Her er linket til Ebay med alle bambuspindene
http://crafts.search.ebay.co.uk/bamboo_Needles-Accessories_W0QQfromZR4QQsacatZ11799QQssPageNameZWLRS
Men start med et lille max. bud. De bliver hele tiden udbudt. Min sælger var Joycesupershop i Hongkong. Jeg har to sæt undervejs derfra og et sæt fra 8season hong fra Kina. Godt du blev inspireret af bogomtalen. Jeg æælsker svenske krimier. Rigtig god jul i lige måde. Kh Merete