lørdag, august 19, 2006

Så blev Mermaid jakken færdig


Den har været en fornøjelse at strikke især med alle de gode råd, jeg har hentet på Hanne Falkenberg Knitalong'en. Det var varmt at strikke det sidste færdig, men jeg synes det har været anstrengelserne værd.Så hvad nu? Jeg er selvfølgelig i gang med firkanterne til mit tæppe, men måske skulle jeg gå videre med en UFO (Unfinished Object) eller måske en fødselsdagsgave til senere på året. Jeg har jo også gaven til min hemmelige nordiske ven 4, der skal være færdig i oktober. Så der er nok at gå i gang med.

3 kommentarer:

britt sagde ...

Rigtig flot - farven er fantastisk!
:-) Britt

Elisabeth sagde ...

Hei og takk for besøket på bloggen min :) Gråtass er en liten traktor. Filmene om ham viser de på Barne-tv i Norge, og han er veldig populær her!

LUL sagde ...

Hej
Har du det spreadsheet de snakker om inde på HF knitalong. Det er gået lidt i stå derinde og jeg vil meget gerne have det spreadsheet.
Den er flot din mermaid. Flotte farver. I det hele taget nogle rigtig flotte ting du laver nu hvor jeg har snuset lidt rundt. Jeg er selv lige begyndt at eksperimentere med lace knitting, som jeg kan se du laver meget. Er dog på niveau "kattepoter". Men nu skal jeg så til at strikke Mermaiden og det glæder jeg mig til.
Venlig hilsen
lul1971@yahoo.com
www.lulsblog.blogspot.com